16 juni Online informatiebijeenkomst juni 2021

Let op: deze activiteit heeft al plaatsgevonden

Activiteitendata

  • Datum
  • Tijd -
  • Locatie Online

Bijeenkomst gemist of terugkijken?

U kunt de presentatie binnenkort terugluisteren. Wilt u alleen de Powerpointsheets bekijken? Dat kan via deze link.

Deelnemen

De online informatiebijeenkomst wordt in de vorm van een video-conference via Teams aangeboden. Om mee te doen kunt u de link, die vlak voor de bijeenkomst verschijnt, aanklikken. U heeft geen account nodig.

Als u Teams nog nooit eerder heeft gebruikt, raden we u aan 15 minuten van tevoren op de link te klikken om deel te nemen aan de bijeenkomst. Kijk voorafgaand aan de bijeenkomst ook goed de instructies en spelregels even door.

Als u verhinderd bent kunt u de opname van de informatiebijeenkomst enkele dagen na de bijeenkomst via deze pagina bekijken.

Waar gaat de bijeenkomst over?

De bijeenkomst heeft puur een informerend karakter: wij lichten de stand van zaken in de Verkenning toe en vertellen welke stappen nog volgen. U krijgt informatie over de ontwikkelingen in de MIRT-Verkenning sinds de vorige bijeenkomst eind 2020. Zo informeren we u over de inpassende ontwerpen en de onderzoeken die we gaan uitvoeren. We geven een toelichting op de ontwerpen voor de mogelijke verbreding van de snelweg, voor de verschillende alternatieven en varianten die we onderzoeken. Daarbij geven we u een indruk van de ontwerpknelpunten waar we tegenaan lopen. Aan het einde van de presentatie krijgt u uiteraard ook de gelegenheid om vragen te stellen.

Op de hoogte blijven?....

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in deze MIRT-Verkenning en heeft u zich nog niet aangemeld voor onze digitale nieuwsbrief? Meld u dan aan via de aanmeldpagina van onze digitale nieuwsbrief.