Nieuwsbrief MIRT-Verkenning A15 Papendrecht-Gorinchem

Doet u mee aan één van de vier geplande online informatiebijeenkomsten over de voortgang in de MIRT-Verkenning A15 Papendrecht-Gorinchem op 6 en 7 mei a.s.

Kijk met ons terug op het Atelier-webinar dat wij onlangs organiseerden.

Inloopbijeenkomst wordt online informatiebijeenkomst

Op woensdag 6 en donderdag 7 mei 2020 kunt u meedoen aan een online bijeenkomst over de voortgang in de MIRT- Verkenning A15 Papendrecht-Gorinchem. Gezien de maatregelen die gelden tegen de verspreiding van het coronavirus organiseren we dit keer een online bijeenkomst in de vorm van een webinar. Wij vragen hiervoor uw begrip.

Dit webinar is een vervolg op de Inloopbijeenkomst van 14 november 2019 in ‘De Lockhorst’ te Sliedrecht. Aanwezigen hebben toen informatie over het gebied, knelpunten en mogelijke oplossingen aangedragen, die is gebruikt om te komen tot maatregelenpakketten.

Online bijeenkomst

Tijdens het Webinar op 6 en 7 mei 2020 lichten wij u toe hoe de opbrengst van de inloopbijeenkomst is gebruikt, verwerkt, beoordeeld en uiteindelijk is samengevoegd tot zes maatregelpakketten. Wij nemen u mee in het proces van de totale lijst van 79 oplossingen die mede op basis van eerder opgehaalde informatie is opgesteld. Ook geven we u inzicht in het proces dat heeft plaatsgevonden om, na een eerste trechtering, te komen tot de zes maatregelpakketten die nu worden uitgewerkt. U krijgt uitleg over de samenstelling van deze zes pakketten, en de eerste resultaten van de effecten hiervan worden met u gedeeld. Tenslotte lichten we de stappen toe die hierna nog zullen volgen. In de webinar kunt u onder andere via een chatfunctie vragen stellen. Aan het einde verzoeken wij u om uw voorkeur door te geven met behulp van een enquête.

Data

Doet u ook mee? U kunt zelf kiezen wanneer u deelneemt. U hoeft zich niet van tevoren aan te melden.

·         Woensdag 6 mei 2020 van 16.00-17.00 uur en van 20.00-21.00 uur.

·         Donderdag 7 mei 2020 van 16.00-17.00 uur en van 20.00-21.00 uur.

Ontdek hoe je mee kunt doen. Houd de speciale pagina op onze website in de gaten voor meer informatie. Kent u iemand in uw omgeving die geen toegang heeft tot het internet, maar wel graag meer informatie krijgt, geef dit dan a.u.b. aan ons door via het contactformulier op onze website. Dan kijken we wat we voor hem/haar kunnen doen.

Participatie proces

Atelier-webinar over maatregelpakketten

Vertegenwoordigers van meer dan twintig partijen uit het bedrijfsleven en de (semi)overheid hebben op donderdag 16 april deelgenomen aan het tweede Atelier. Dit Atelier, in de vorm van een webinar, werd georganiseerd om inbreng uit de omgeving op te halen bij de uitwerking van maatregelpakketten.

Waardering

Alhoewel meerdere deelnemers aangaven dat een echte ontmoeting toch de voorkeur heeft, werd ook waardering uitgesproken voor deze werkvorm en de organisatie. Wilt u meer weten over de inhoud van het Atelier? Lees dan het sfeerverslag.