Even voorstellen: projectmanager Bart Heinz

In november 2021 startte Bart Heinz als projectmanager van de MIRT-Verkenning A15 Papendrecht-Gorinchem. Een uitdagende opdracht, zoals hij zelf aangeeft. “Met deze Verkenning zijn veel belangen gemoeid. Aan de ene kant vormt de A15 een belangrijke verbinding tussen de haven van Rotterdam en het achterland. Aan de andere kant ligt de A15 midden in stedelijk gebied, kwetsbare natuurgebieden en bij voorzieningen die belangrijk zijn voor de waterveiligheid. Mijn persoonlijke inzet is erop gericht om alle effecten en belangen zorgvuldig en transparant in beeld te brengen.”

Bart Heinz Projectleider
Beeld: ©Bart Heinz / Bart Heinz

“De meeste werkzaamheden heb ik tot nu toe helaas vanuit huis gedaan. Vol bewondering heb ik de afgelopen maanden ervaren wat een enthousiasme er binnen het projectteam aanwezig is om deze uitdagende klus gedegen uit te voeren. Dat geeft me veel vertrouwen.

Informatiebijeenkomst

“Ik hoop dat, nu de coronabeperkingen zijn verdwenen, ik snel kan kennismaken met de omwonenden, ondernemers en weggebruikers van de A15. Hopelijk spreek ik u tijdens de eerstvolgende informatiebijeenkomst, die na de zomer zal zijn. Heeft u nu al vragen? Neem dan gerust contact met mij op.”