Online informatiebijeenkomst 16 juni

Op woensdagavond 16 juni organiseerden we een digitale informatiebijeenkomst. Zo'n 35 geïnteresseerden werden bijgepraat over het project.

Terugkijken?

Was u verhinderderd? U kunt de PowerPointpresentatie terugkijken. De opname van de mondelinge toelichting bij de presentatie kunt u in zijn geheel terugluisteren. 

Informeren over voortgang

De bijeenkomst had puur een informerend karakter: wij lichtten de stand van zaken in de Verkenning toe en vertelden welke stappen nog volgen. Deelnemers kregen informatie over de ontwikkelingen in de MIRT-Verkenning sinds de vorige bijeenkomst eind 2020. Zo informeerden we hen over de inpassende ontwerpen en de onderzoeken die we gaan uitvoeren. We gaven een toelichting op de ontwerpen voor de mogelijke verbreding van de snelweg, voor de verschillende alternatieven en varianten die we onderzoeken. Daarbij gaven we u een indruk van de ontwerpknelpunten waar we tegenaan lopen. Aan het einde van de presentatie konden de aanwezigen vragen stellen.

Op de hoogte blijven?....

Wilt u op de hoogte blijven van de ontwikkelingen in deze MIRT-Verkenning en heeft u zich nog niet aangemeld voor onze digitale nieuwsbrief? Meld u dan aan via de aanmeldpagina van onze digitale nieuwsbrief.