Eerste Inloopbijeenkomst op 14 november 2019

Tijdens de MIRT-Verkenning A15 Papendrecht-Gorinchem worden belanghebbenden op verschillende momenten geïnformeerd en in de gelegenheid gesteld mee te denken over de knelpunten en mogelijke oplossingsrichtingen om de problematiek op de A15 te verbeteren.

Op donderdag 14 november 2019 vindt een eerste Inloopbijeenkomst plaats in Partycentrum De Lockhorst in Sliedrecht. Tussen 17.00 uur en 20.00 uur is iedereen welkom om meer te weten te komen over de MIRT-Verkenning en de stappen die tot de zomer van 2020 worden genomen. Geïnteresseerden kunnen bovendien hun input meegeven aan het projectteam: welke aandachtspunten zijn er, welke knelpunten zijn er op dit deel van de A15 en mogelijk zijn er oplossingen of kansen om deze knelpunten aan te pakken.

U bent van harte welkom op donderdag 14 november 2019 tussen 17.00 en 20.00 uur. U kunt binnenlopen wanneer het u uitkomt, aanmelden is niet nodig.

Locatie: Partycentrum De Lockhorst, Sportlaan 1 te Sliedrecht.

Partycentrum De Lockhorst Sliedrecht